Megbízásba adom

Eladnád vagy bérbe adnád az ingatlanodat? 2 munkanapon belül megkeresünk időpont egyeztetés céljából.
/

Miért minket?

  • Eredményes

  • Díjmentes felmérés

  • Legjobb ár képzése

  • Hatékony marketing

  • Fejlett technológia

  • Összehangolt igények

  • Biztonságos ingatlan bemutatás

  • Teljes körű ügyviteli támogatás

Kiemelt ajánlataink!

Szeretnéd, hogy a Te ingatlanod is kiemelten jelenjen meg a hirdetések között és készüljön róla videó vagy 360 fokos fotó? Add meg adataidat, hogy felvegyük Veled a kapcsolatot!

Mi történik az ingatlanommal?

Kényelmesen, Biztonságosan, Sikeresen.

Színvonalas szolgáltatásainkat az igényeidhez igazítjuk. Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk.
Folyamat
Folyamatábra
Legjobb ár képzése

A legjobb ár az, ami a legközelebb áll az eladó elvárásához úgy, hogy azt a vevő is megfizeti. Mi ismerjük a piacot és látjuk a változásokat. Kiterjedt adatbázisunkra támaszkodva neked is tudunk az árképzésben segíteni.

Alaprajz, fotók, videó készítése

Értékesítőink professzionális programmal jól áttekinthető alaprajzot készítenek. Hozzáértő szemmel fotózzák be az ingatlant és az értékesítést támogató videót vagy körpanorámás fotókat is készítenek.

Folyamatábra
Folyamat
Folyamat
Folyamatábra
Megbízási szerződés

Többféle szerződéstípus közül választhatsz. Igényeidhez igazodva különböző szolgáltatás csomagok állnak a rendelkezésedre, melyet hosszabb, rövidebb vagy akár határozatlan ideig vehetsz igénybe. Sikerdíjért dolgozunk, így a jutalék is akkor válik esedékessé, amikor sikerül vevőt találni az ingatlanodra.

Hatékony marketing

Ma már nagyon sokféle módon és helyen lehet az ingatlanokat hirdetni. A jó hirdetésszöveg, fotók és videók mellett a legmegfelelőbb csatornák kombinációját, mint pl. a közösségi média, a saját ügyfélkörben történő promóciók, a hirdetési portálok és az írott sajtó biztosítjuk ügyfeleinknek.

Folyamatábra
Folyamat
Folyamat
Folyamatábra
Vevőszűrés, ingatlan bemutatás

Vajon a sok érdeklődőből ki lesz potenciális vevő? Rendelkezik a vevő a szükséges pénzügyi forrásokkal, hitelképes? Mit és hogyan mutass be az ingatlanodon? Hogyan bonyolítsd a beérkező telefonokat miközben dolgozol, értekezleten vagy, utazol, esetleg családi programod van? Mi ebben is segítünk, ha bennünket bízol meg az ingatlanod értékesítésével.

Sikeres eladás/bérbeadás

Nem elég a vevőt megtalálni, az ingatlan eladását/bérbe adását jogilag és pénzügyileg is le kell zárni. Értékesítőink a megfelelő dokumentumok előkészítésében is segítenek, az adásvételi szerződést az Openhouse ügyvédjeinek közreműködésével menedzseljük irodáinkban.

Szolgáltatásaink a hitvallásunkat tükrözik, miszerint az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk.

Folyamatábra
Folyamat